Παναθηναϊκός: Έπεσε στην παγίδα ο Τερίμ;

Εξαλλος Τερίμ: «Πρέπει να ντρέπεσαι να δίνεις μόνο 4 λεπτά καθυστερήσεις» - Οι δηλώσεις μετά την ήττα

Ίσως ο Φατίχ Τερίμ την Κυριακή έπεσε στη παγίδα του “εγωισμού”.

Ο Τερίμ πιστεύει ότι αποτελεί μεγαλύτερο μέγεθος από την ομάδα που προπονεί, κάτι που πολλές φορές τον οδηγεί σε επιλογές που καταλαβαίνει μόνο αυτός. Όλα καλά όταν τα ρίσκα του βγαίνουν, αλλά τι γίνεται στην αντίθεση περίπτωση;

Την Κυριακή επέλεξε άμυνες μόνο από τους μπακ του δίχως τη παραμικρή βοήθεια από τους μεσοεπιθετικούς ποντάροντας στην ψυχολογία των πρασίνων μετά το 1-3 στο Καραϊσκάκη, ξεχνώντας ότι κάθε ομάδα είναι διαφορετική.

Ο αντίπαλος ήταν καλός στη προσωπική φάση (απέναντι σε σύνολο με πολύ limited αμυντική βοήθεια από τις άλλες γραμμές του και αν δεν ήταν σε καλή μέρα ο Ντραγκόφσκι το κοντέρ θα είχε γράψει κι άλλα!

Το τριφύλλι είναι ικανό για το καλύτερο και το χειρότερο, δεν αποκλείουμε να την κερδίσει την ΑΕΚ σε λίγες ώρες, αλλά η μεγάλη εικόνα είναι πως με την διαιτησία ΠΑΝΤΑ κόντρα, εύκολο δεν είναι να “καβαλήσεις” δύο αντιπάλους βαθμολογικά που δουλεύουν χρόνια με τους προπονητές τους κι έχουν κάνει και τα …κουμάντα τους στην ομοσπονδία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News