Παναθηναϊκός: Σκληρό να πληρώνεις τα λάθη σου!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-3: Τα highlights από την ήττα-σοκ στη Λεωφόρο

Αυτή τη φορά η τύχη σου στέρησε ότι σου έδωσε στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Το δοκάρι που είχες, τις προσπάθειες για γκολ που αποσόβησαν Κοτάρσκι, Κουλιεράκης ήταν φάσεις που θα μπορούσαν να σου δώσουν γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο.

Περιέχει ήττες σαν αυτή, που σε πληγώνουν με τον τρόπο που έρχονται όμως παράλληλα σου υπενθυμίζουν ότι δεν έχεις άλλη επιλογή από το να συνεχίσεις, ελπίζοντας ότι αν ακουμπήσεις τον όρο “συνέπεια” ο δρόμος θα σε οδηγήσει σε κάτι καλό.

Δεν υπάρχει άλλη λύση για αυτόν τον Παναθηναϊκό των κακών καλοκαιρινών επιλογών τις οποίες πληρώνει μέχρι τώρα.

Οι εμφανίσεις του στα ντέρμπι της φετινής σεζόν είναι ενθαρρυντική. Ακόμα κι αν το καλό πρόσωπο είναι περισσότερο προϊόν υπέρβασης και αθλητικού εγωισμού παικτών το ίδιο μας κάνει.

Μετά την αλλαγή προπονητή μεσούσης της σεζόν τα πράγματα δεν είναι εύκολα, ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις διαιτητές και κλαμπ που έχουν κόουτς με τους οποίους δουλεύουν περισσότερο καιρό.

Ας το πάρουν οι παίκτες πάνω τους κι ας απαντήσουν στα υπόλοιπα ματς αλλά και στον τελικό κυπέλλου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News