Κωνσταντίνου για το κορεό των οπαδών του ΠΑΟ: «Δε μειώνεις καμία ομάδα έτσι, γίνεσαι ρεζίλι εσύ» - Τι είπε για Γιοβάνοβιτς

Κωνσταντίνου: «Ούτε μία στο εκατομμύριο να παίξει ο Παναθηναϊκός το υπόλοιπο του αγώνα»

Θέση για το επίμαχο κορεό των οπαδών του Παναθηναϊκού πήρε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των Πρασίνων, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο Κωνσταντίνου δήλωσε πως είναι ενάντια του κορεό μιλώντας στο «Metropolis» και τόνισε πως με τέτοια πανό το μόνο που καταφέρνουν οι φίλαθλοι είναι να γίνονται ρεζίλι κι όχι να μειώνουν την αντίπαλη ομάδα.

Αναλυτικά:

«Κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση. Είναι μια αγάπη. Με αυτά τα πανό δε μειώνεις καμία ομάδα, γίνεσαι ρεζίλι εσύ», ανέφερε σχετικά.

Για το αν αναπολούν τον Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό: «Δε νομίζω. Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του. Ίσως στο μέλλον να συμβεί Το θέμα δεν είναι να θέλει ο Παναθηναϊκός αλλά πρέπει να θέλει να έρθει και ο Ιβάν. Είναι ένας προπονητής με μεγάλη απήχηση, έκανε δουλειά στην ομάδα. Τον έφτιαξε, τον οργάνωσε και η ομάδα έπαιζε καλά. Ο Παναθηναϊκός είναι πίσω αλλά ο Τερίμ είναι επιλογή Αλαφούζου. Δεν είναι εύκολο να του πει, φύγε»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News