Παναθηναϊκός: Αύξηση 7.5 εκατ. ευρώ ο Ιωαννίδης, πτώση 3 εκατ. ευρώ για Μπακασέτα

Παναθηναϊκός: Αύξηση 7.5 εκατ. ευρώ ο Ιωαννίδης, πτώση 3 εκατ. ευρώ για Μπακασέτα

Αλλαγές στη χρηματιστηριακή αξία των παικτών του Παναθηναϊκού παρατηρούμε από το περασμένο καλοκαίρι έως και σήμερα.

Η χρηματιστηριακή αξία των παικτών ανεβαίνει και κατεβαίνει ανάλογα με τις εμφανίσεις εντός του αγωνιστικού χώρου κι όλοι έχουν τη δική τους τιμή, η οποία καθορίζει πολλά αναφορικά με μια μεταγραφή τους, με τα συμβόλαια που θα αμείβονται κι όλα τα σχετικά.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχουν τέσσερις παίκτες, όπου η τιμή τους ανέβηκε αλλά κι έπεσε σε μερικούς από το καλοκαίρι έως και σήμερα που μιλάμε.

Συγκεκριμένα ο Φώτης Ιωάννιδης με το step-up που έκανε στην καριέρα του είναι δεδομένο πως έχει ανεβάσει και τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο Έλληνας φορ, διανύει την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, από το καλοκαίρι έως σήμερα έχει ανεβάσει την αξία του κατά 7,5 εκατ. ευρώ!

Για την ακρίβεια η τωρινή αξία του 24χρονου Έλληνα άσου είναι στα 10 εκατ. ευρώ, ενώ προηγουμένως ήταν στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα άνοδο στην τιμή του έχει και ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος μπορεί να παρουσιάζει μια αστάθεια στις εμφανίσεις του, όμως γενικότερα έχει θετική παρουσία φέτος και είναι πιο βελτιωμένος από πέρυσι.

Ο Έλληνας μπακ είχε αξία στα 1,2 εκατ. ευρώ και πλέον κοστολογείται στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο στα 4 εκατ. ευρώ. Ουσιαστικά ο Βαγιαννίδης ανέβασε την τιμή του κατά 2,8 εκατ. ευρώ!

Από εκεί και πέρα αρκετά μεγάλη μείωση στην ποδοσφαιρική του αξία παρουσιάζει ο Τάσος Μπακασέτας. Ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος το καλοκαίρι κόστιζε 10 εκατ. ευρώ και πλέον έχει πέσει στα 7 εκατ. ευρώ.

Με λίγα λόγια ο πρώην άσος την Τραμπζονσπόρ και νυν του Τριφυλλιού έχει κάνει βουτιά 3 εκατ. ευρώ όσον αφορά την αξία του στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου.

Τέλος, πεσμένος σε σχέση με το καλοκαίρι είναι και ο Βίτορ Ούγκο, ο οποίος έχει κάνει λίγο μικρότερη βουτιά απ’ αυτή του αρχηγού της εθνικής μας ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ το καλοκαίρι κόστιζε 4,5 εκατ. ευρώ και πλέον η τιμή του έχει πέσει στα 2 εκατ. ευρώ. Με απλά λόγια η τιμή του έπεσε κατά 2,5 εκατ. ευρώ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News