Παναθηναϊκός: Η Λεωφόρος δεν γέμισε στο πιο κρίσιμο παιχνίδι!

Λίγο παραπάνω από 13.000 φίλαθλοι επισκέφθηκαν το γήπεδο της Λεωφόρου για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: Η Λεωφόρος δεν γέμισε στο πιο κρίσιμο παιχνίδι!

Σε ματς «τελικό» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ύστερα από το 3-1 στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού, το γήπεδο της Λεωφόρου δεν ήταν sold out στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Υπήρξαν περίπου 2.000 άδειες θέσεις στο «Απόστολος Νικολαϊδης», σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τσεκ ιν έκαναν 13.209 φίλοι του Τριφυλλιού.

Αν αναλογιστεί κανείς πως η Λεωφόρος χωράει λίγο παραπάνω από 15.000 φιλάθλους, το νούμερο για τη σημαντικότητα του αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» ήταν χαμηλό και δεν αρμόζει για τους πράσινους.

Σίγουρα αυτό είναι κάτι το οποίο οφείλει να αναλογιστεί η διοίκηση, διότι σε τέτοια ματς και σε ένα γήπεδο μικρής χωρητικότητας, τα sold out θα έπρεπε να διαδέχονταν το ένα το άλλο.

Στο μπάσκετ, για παράδειγμα, πλέον, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απολαμβάνει ένα γεμάτο ΟΑΚΑ ακόμη και σε αντι-εμπορικά παιχνίδια!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr