Παναθηναϊκός: Ματς δίχως αύριο με την ΑΕΚ

Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός φέρνει για μία ακόμα φορά σε δύσκολη θέση τον εαυτό του, καθώς στο παιχνίδι με την ΑΕΚ κατεβαίνει με τη νίκη να είναι μονόδρομος.

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή σεζόν συνεχίζει τα σκωτσέζικα ντουζ και πλέον δεν έχει αλλά περιθώρια, για να συνεχίσει αυτή την τακτική και να περιμένει να κατακτήσει στο τέλος της σεζόν το πρωτάθλημα.

Μετά το σπουδαίο διπλό στο «Καραϊσκάκη», οι πράσινοι έπαιξαν στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ και κατάφεραν να ηττηθούν με 3-2 κάνοντας ένα τεράστιο πισωγύρισμα και σβήνοντας ουσιαστικά την επιτυχία τους στο αιώνιο ντέρμπι.

Πλέον στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη την ερχόμενη Τετάρτη με την ΑΕΚ. Αν ο Παναθηναϊκός θέλει να παραμείνει κοντά στην κορυφή, τότε θα πρέπει να νικήσει την Ένωση.

Σε αντίθετη περίπτωση το πρωτάθλημα θα κριθεί για εκείνον από την τρίτη αγωνιστική των playoffs, καθώς θα μείνει εκτός διεκδίκησης από τόσο νωρίς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News