Παναθηναϊκός: Ο... αδικημένος Γερεμέγεφ συνεχίζει να δίνει λύσεις

Παναθηναϊκός: Ο... αδικημένος Γερεμέγεφ συνεχίζει να δίνει λύσεις

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ συνεχίζει να αδικείται από τον εκάστοτε προπονητή του, την ώρα που και χθες είχε συμμετοχή σε γκολ του Παναθηναϊκού.

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποκτήθηκε πέρυσι από τον Παναθηναϊκό, δόθηκε δανεικός στον Λεβαδειακό και μετά το τέλος της περασμένης σεζόν επέστρεψε στους πράσινους.

Ο ίδιος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας και ταυτόχρονα περισσότερες ευκαιρίες, καθώς όσες φορές αγωνίζεται, δείχνει πως είναι εξαιρετικός και δίνει λύσεις.

Παρ’ όλα αυτά ούτε επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά ούτε και με τον Φατίχ Τερίμ ο Σουηδός φορ παίρνει τις ευκαιρίες που δικαιούται αναλογικά πάντα και με τα στατιστικά του.



Στο χθεσινό παιχνίδι ο Γερεμέγεφ ήταν στον πάγκο και μπήκε ως αλλαγή στο 79′ της αναμέτρησης στη θέση του Τσέριν σε μια τελευταία προσπάθεια του Τούρκου τεχνικού να σώσει την παρτίδα.

Ο Σουηδός στις καθυστερήσεις του ματς, έδωσε νόημα στο παιχνίδι, καθώς μπορεί να μη σκόραρε, αλλά έβγαλε την ασίστ στον Μπερνάρ για το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Βραζιλιάνου.

Για μία ακόμα φορά, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός βλέπει τον Γερεμέγεφ να του δίνει λύση και να φτιάχνει ακόμα περισσότερο τα στατιστικά του, όμως η πορεία έως τώρα δείχνει πως για τους πράσινους αυτά τα μηνύματα που στέλνει ο ίδιος ο Σουηδός δε σημαίνουν και πολλά πράγματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News