Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί δείχνουν ότι δεν... δουλεύει το Ιωαννίδης-Σποράρ

Παναθηναϊκός: Η δικαίωση των σέντερ φορ - Κατάπιαν τη Βιγιαρεάλ

Το δίδυμο Φώτης Ιωαννίδης-Αντράζ Σπόραρ όσες φορές έχει χρησιμοποιηθεί, δείχνει πως δε δουλεύει για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός όσες φορές έχει προχωρήσει στη χρησιμοποίηση τόσο του Φώτη Ιωαννίδη όσο και του Αντράζ Σπόραρ στο ίδιο σχήμα δεν έχει πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, καθώς οι συγκεκριμένοι δύο φορ δεν… κολλάνε μετάξυ τους.

Ο Φατίχ Τερίμ στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποφάσισε να βάλει βασικούς τους Ιωαννίδη-Σπόραρ σε μια προσπάθεια, η οποία δεν είχε τα αποτελέσματα που θα ήθελε ο Τούρκος τεχνικός για μία ακόμη φορά.

Πιο αναλυτικά ο προπονητής του Τριφυλλιού χρησιμοποίησε το συγκεκριμένο σχήμα για τέταρτη φορά από τη μέρα που ήρθε στο σύλλογο χωρίς όμως αυτό να του δώσει κάτι.

Οι δύο αυτοί παίκτες επειδή κινούνται στους ίδιους χώρους, δεν μπορούν να συνυπάρξουν εύκολα μαζί και περισσότερο μπερδεύουν την κατάσταση στην ομάδα παρά τη βοηθούν να φτάσει σε κάποιο γκολ με αξιώσεις.

Αν κάποιο από τα δίδυμα στους φορ του Παναθηναϊκού λειτουργεί καλύτερα, τότε αυτό είναι το Ιωαννίδης-Γερεμέγεφ, με τον Σουηδό όμως να μη χρησιπομοποιείται με την ίδια συχνότητα όπως οι άλλοι δύο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News