Παναθηναϊκός: Παλεύει μόνος ο Μπερνάρ, κρίμα που φεύγει ο παικταράς!

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-3: Τα highlights από την ήττα-σοκ στη Λεωφόρο

Ο Μπερνάρ Ντουάρτε ήταν για ένα ακόμα παιχνίδι συγκινητικός κι απέδειξε την τρομερή ποιότητα που διαθέτει σαν παίκτης και πόσο πολύ θέλει το πρωτάθλημα με τους πράσινους.

Ο Μπερνάρ Ντουάρτε από τη στιγμή που ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν, για να πάει στην Ατλέτικο Μινέιρο έχει δείξει την πραγματική του ποιότητα.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι συγκλονιστικός κόντρα στον ΠΑΟΚ, πέτυχε δύο γκολ και γενικότερα έδειξε πόσο πολύ θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο ως πρωταθλητής.



Παρ’ όλα αυτά κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν ο μόνος που κινήθηκε σε τόσο υψηλά στάνταρ για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι υπόλοιποι γενικότερα πραγματοποίησαν μέτρια προς κακή εμφάνιση.

Από εκεί και πέρα είναι μεγάλο κρίμα που ο σύλλογος θα χάσει ως ελεύθερο έναν τόσο σημαντικό παίκτη όπως ο Μπερνάρ, ο οποίος βοηθάει πάρα πολύ το σύλλογο, γκολ ή ασίστ, με το κενό που αφήνει να μην μπορεί να καλυφθεί και τόσο εύκολα.



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News