Κόλκας: «Βουτιές ο Μπακασέτας, θα μπορούσε να φάει άλλα τρία ο Παναθηναϊκός»

Βασιλόπουλος: «Με Μπουκέ ο Παναθηναϊκός ήρθε στη θέση του ΠΑΟΚ με Λαόθ!»

Το σχόλιο του Σταύρου Κόλκα μετά το διπλό του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά:

«Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε για διαιτησία. Με τρελαίνουν οι ξένοι επαγγελματίες που νομίζουν πως στην Ελλάδα κατοικούν «κατσικοσφίχτες». Οκ, κατοικούν και κάποιοι τέτοιοι, αλλά στη χώρα του θα μπορούσε να διοργανωθεί και πρωτάθλημα «κατσικοσφίχτηδων».

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε σε ολόκληρο το ντέρμπι, τέσσερα φάουλ. Στα παγκόσμια χρονικά, δεν πρέπει μία ομάδα σε ντέρμπι να έχει λιγότερα κερδισμένα φάουλ από κόρνερ.

Επίσης ο Δανός, έδωσε φάουλ τις τρεις παραδοσιακές πλέον βουτιές Μπακασέτα στα πέριξ της περιοχής του Κοτάρσκι. Είναι τα δημοτικά της Ηπείρου, τα νησιώτικα του Πάριου και οι βουτιές του Μπακασέτα πλέον τα μοναδικά καλλιτεχνικά εξαγώγιμα προϊόντα της χώρας μας.

Το να μιλάς για διαιτησία σε έναν αγώνα που δέχτηκες τρία γκολ και θα μπορούσες να δεχτείς άλλα τρία, πρώτα απ όλα είναι προσβολή προς το κοινό της ομάδας σου.

Δεύτερον, είναι μία άγαρμπη προσπάθεια να καλύψεις το κόστος των κακών σου ιδεών και να προσθέσεις τοξικότητα σε μία εποχή που ουδείς τη θέλει.

Κλείνοντας, σχετικά με το κορεό, αν θέλετε να κάψετε τον Λευκό Πύργο κανένα πρόβλημα. Ανθρώπους βασάνιζαν εκεί μέσα και επειδή δεν υπάρχει τίποτα εδώ, το κάναμε και σύμβολο.

Αυτό το συμπρωτεύουσα δεν μου άρεσε. Όταν θα πέσουν τα φραγκάκια που πέφτουν εκεί, πείτε με και έτσι. Σε πρώτη φάση κάτι σε αποικία είμαστε.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News