Τρίτο φαβορί ο Παναθηναϊκός - Κατακόρυφη άνοδος στην απόδοση του Τριφυλλιού για το πρωτάθλημα!
Τρίτο φαβορί για την κατάκτηση της Superleague είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τους μπουκς, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου.
Το ονειρικό ξεκίνημα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η νίκη με 3-1 επί του Ολυμπιακού δεν εξαργυρώθηκε στο γήπεδο της Λεωφόρου με τον ΠΑΟΚ να περνάει από την έδρα του Τριφυλλιού στη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.
Ο Ιωαννίδης, ο Μπακασέτας και η παρέα τους δεν κατόρθωσαν να πάρουν το τρίποντο στο «Απόστολος Νικολαϊδης» και πλέον εκείνοι έχασαν αρκετό έδαφος στη μάχη του τίτλου.
Για τον Παναθηναϊκό υπάρχει μια ακόμα ευκαιρία για να επανέλθει δριμύτερος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, την ερχόμενη Τετάρτη, όταν και θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο ΑΕΚ και πάλι στο δικό του γήπεδο.
Οι μπουκς λίγες ώρες μετά το διπλό του ΠΑΟΚ, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του Παναθηναϊκού για την πρώτη θέση και πλέον εντοπίζεται στο x7,00. Ο δε Ολυμπιακός μετά την ήττα από την ΑΕΚ (1-0) στην OPAP Arena είναι σχεδόν… εκτός μάχης για τον τίτλο με την απόδοση στο x15,00.
Δείτε παρακάτω:

Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε