Αράο: «Αυτό που έλειψε ήταν τα γκολ...»
Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Αράο μετά το παινχίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αράο μετά το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ:
«Δεν θα έλεγα ότι φταίει το γρήγορο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε, δεν μπορούμε και δεν επιτρέπεται να δεχόμαστε ένα τέτοιο γκολ και μάλιστα στο 2ο λεπτό και ακόμα περισσότερο εντός έδρας. Μετά προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, περάσαμε στην αντεπίθεση, σημειώσαμε γκολ, δεχθήκαμε όμως το 1-2.
Στο β’ παίξαμε καλά, κάναμε αντεπιθέσεις, θέλαμε τη νίκη αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θέλαμε και η αλήθεια είναι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι τη στιγμή που θέλουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»
Αυτό που έλειψε ήταν τα γκολ. Στο β΄ ελέγξαμε το παιχνίδι ήμασταν επιθετικοί, κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Για να μπορέσεις να νικήσεις πρέπει να σκοράρεις. Δεν είναι θέμα μόνο των επιθετικών, δεν είναι δικό τους το θέμα αλλά όλη η ομάδα, όλη η ομάδα έχει το φταίξιμο και όλοι έπρεπε να παίξουμε καλύτερα».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ώρα ανακοινώσεων: Οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό (vid)
- Παναθηναϊκός: Οι τρεις δεδομένες αποχωρήσεις και το ερωτηματικό
- Παναθηναϊκός: Οι σίγουρες μεταγραφές και τα ονόματα που ίσως απασχολήσουν
- Παναθηναϊκός: Πόσα χρήματα γλίτωσε από τις αποχωρήσεις
- Το deal Παναθηναϊκού-Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι και οι νέες απολαβές του