Εξαλλος Τερίμ: «Πρέπει να ντρέπεσαι να δίνεις μόνο 4 λεπτά καθυστερήσεις» - Οι δηλώσεις μετά την ήττα
Διαβάστε παρακάτω όσα είπε ο Φατίχ Τερίμ μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε ο Φατίχ Τερίμ μετά το Παναθηναϊκός–ΠΑΟΚ:
«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, βρήκαμε αρκετές ευκαιρίες αλλα δεν καταφεραμε να σκοράρουμε. Συνήθως δεν λέω για τους διαιτητές, δεν αξίζει το ελληνικό πρωταθλημα διαιτητές χωρίς ποιότητα.
Πρεπει να ντρέπεσαι να δίνεις μόνο 4 λεπτα. Δεν λεω τίποτα για την κόκκινη ή τα φάουλ. Αν στέλνουν τέτοιους να μην στέλνουν καθόλου. Ειναι ο χειρότερος διαιτητής της Δανίας, δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογία.
Δεν λέω για το λάθος που κάναμε και δεχτήκαμε γκολ αλλά αν είναι να στέλνουν τέτοιους διαιτητές να μην στέλνουν καθόλου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε