Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Έτσι τον ισοπεδώνεις στην Λεωφόρο!

Παναθηναϊκός: Πρέπει ο Τερίμ να τον εμπιστευτεί περισσότερο

Ο Παναθηναϊκός (με Αράο – Γεντβάι, όχι με Ακαϊντίν – Ούγκο) έχει δείξει καλύτερα στοιχεία αμυντικά στα ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού και του Δικέφαλου στην Τούμπα.

Ο Τούρκος πήγε πολύ καλά στο Φάληρο αλλά τον βοήθησε και το ματς με τον αντίπαλο να σηκώνει μπάλες στον αέρα, τομέας στον οποίο είναι καλός.

Θα τον διατηρήσει ο κόουτς βασικό ή θα εμπιστευτεί τον Κροάτη δίπλα στον Βραζιλιάνο; Ο ΠΑΟΚ είναι δύσκολη ομάδα, με πολλούς μπαλαδόρους από τη μέση και μπροστά που είναι ικανοί για την απρόβλεπτη ενέργεια.

Όσο περισσότερο κρατάς τον συγκεκριμένο αντίπαλο εκτός περιοχής, τόσο το καλύτερο! Μπορεί να το καταφέρει αυτό σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα ο Παναθηναϊκός και το έχει αποδείξει.

Το σίγουρο είναι πως πρέπει η αναχαίτιση του Δικεφάλου να αρχίσει από ψηλά. Όσο περισσότερες μπάλες πέσουν εντός περιοχής Ντραγκόφσκι, τόσο περισσότερο θα κινδυνεύσεις.

Σημαντικός παράγοντας της αναμέτρησης θα είναι και η ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο.

Στην Ελλάδα μόνο οι ίδιες οι γηπεδούχοι και οι ίδιοι οι οπαδοί του γηπεδούχου έχουν τη δυνατότητα να προστατεύσουν την ομάδα τους στα ντέρμπι.

Αν το θέλουν (οι οπαδοί) κι αν το μπορούν (οι ομάδες) όλα καλά, το πρόβλημα ξεκινά άμα ο εκνευρισμός του Παναθηναϊκού περνάει στην εξέδρα που δεν έχει τραβήξει και λίγα τα 25 τελευταία χρόνια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News