Παναθηναϊκός: Στην προπόνηση ο Αλαφούζος, ποιος ο λόγος

Στη Λεωφόρο ο Αλαφούζος μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο «Γ. Καλαφάτης» και παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά σε λίγο…Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Κυριακή (31/3, 18:00) τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Με μια ακόμα νίκη στη Λεωφόρο, το τριφύλλι θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειές του για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, λόγω της σημασίας του αγώνα θέλησε να είναι κοντά στους παίκτες της ομάδας του.

Γι’ αυτό το λόγο, το Σάββατο βράδυ βρέθηκε στο “Γ. Καλαφάτης” παρακολουθώντας από κοντά την τελευταία προπόνηση του τριφυλλιού ενόψει του επερχόμενου αγώνα της Κυριακής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News