Παναθηναϊκός: Ώρα μηδέν με Τσέριν στην ΠΑΕ!

Παναθηναϊκός-Μεταγραφές: «Πάει για... νέο Τσέριν»

Καλά θα κάνουν στην ΠΑΕ να κινηθούν γρήγορα για την ανανέωση του Ανταμ Τσέριν.

Ο Σλοβένος ετοιμάζεται για Euro, τις προάλλες σκόραρε εναντίον της Πορτογαλίας. Στον φετινό Παναθηναϊκό έχουν δικαίως διαφημιστεί πολλοί ποδοσφαιριστές αλλά έχουμε την αίσθηση πως έχει αδικηθεί ο Ανταμ.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τα πάντα σε πολύ καλό επίπεδο. Στο Καραϊσκάκη π.χ ήταν το κακό σπυρί για την μεσοαμυντική λειτουργία του Ολυμπιακόυ.

Ο άνθρωπος που από το ξεκίνημα του ματς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η επιλογή Μεντιλιμπάρ για έναν μέσο λιγότερο άφηνε στο τριφύλλι παραπάνω παίκτες στη μεσαία γραμμή.

Ο Τσέριν δημιούργησε συνεργασίες με όλους τους τρόπους, κινήθηκε κάθετα, έπαιξε και με τον Μπάκασέτα και με τον Μπερνάρ, ήταν γεμάτος ενέργεια, ένταση όταν πρέσαρε και γενικά έκανε την διαφορά στην αναμέτρηση.

Μιλάμε για ένα παιδί, που παίζει κάθετα σε όλους τους χώρους, όταν αμύνεται πηγαίνει στην μπάλα με ένταση 6αριού, έχει ικανότητα στην συνεργασία, κάθετο παιχνίδι και πατήματα στην περιοχή box to box.

Μένει να αποκτήσει καλύτερες επιθετικές κινήσεις κι αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News