Ραπτόπουλος: «Ο Τερίμ κατάλαβε τι περιπατητής είναι ο Μπακασέτας» - Η πρόβλεψη για το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ (vid)
Ο γνωστός δημοσιογράφος, Κωστής Ραπτόπουλος έκανε την πρόβλεψη του για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά ο Ραπτόπουλος είπε:
«Ο Μπάμπα δεν θα παίξει άρα θα παίξει ο Βιερίνια, πόσα καλά ματς να κάνει ο Βιερίνια; Άμα λείψει και ο Κουλιεράκης τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει θέματα στην άμυνα.
Παλάσιος και Μπερνάρ είναι σε καλή κατάσταση, ο Τερίμ δεν θα ξεκινήσει λογικά τον Μπακασέτα γιατί κατάλαβε τι περιπατητής είναι και θα βάλει τον Τζούρισιτς, όχι ότι αυτός έχει κάνει κάτι.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΈχει ένα μικρό προβάδισμα ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ με τον Ζίβκοβιτς και τον Τάισον και θα πρέπει ο Κωσταντέλιας να γίνει ο ουσιαστικός. Περιμένω να κάνει καλό παιχνίδι ο Κωσταντέλιας.
Βλέπω γκολ γκολ και Χ στο παιχνίδι.»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ