Παναθηναϊκός: Μποναμάς πάνω από 1 έκατ. ευρώ στα ταμεία λόγω Euro

Superleague: H βαθμολογία μετά το Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πια πολλούς παίκτες στο ρόστερ του οι οποίοι αγωνίζονται και στις Εθνικές τους ομάδες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι πράσινοι μπορεί να έχουν εώς και 9 παίκτες στο Euro 2024 ενώ αυτός ο αριθμός θα ήταν ακόμα μεγαλύτερος αν η Ελλάδα είχε πάρει την πρόκριση.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να περιμένει αρκετά έσοδα από τους διεθνείς παίκτες του.

Σύμφωνα με την sportday, αυτά τα έσοδα είναι τα χρήματα που θα πάρουν οι πράσινοι από την συμμετοχή των διεθνών στα προκριματικά και αυτά που θα λάβουν από την συμμετοχή στα τελικά του Euro.

Όσον αφορά τα προκριματικά ο Παναθηναϊκό εκπροσωπήθηκε από τους Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Τζούρισιτς, Κλεϊνχέισλερ, Τσοκάϊ, Ζέκα και Μπακασέτας.

Το ποσό που θα λάβει το Τριφύλλι για την συμμετοχή τους στα προκριματικά είναι οι 302.400 ευρώ.

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός θα λάβει επιπλέον χρήματα για την συμμετοχή των παικτών του στην τελική φάση του Euro.

Εκεί η κάθε ομάδα παίρνει χρήματα για κάθε ένα από το παίκτη της ανάλογα τη κατηγορία που ανήκει ενώ το χρονικό διάστημα ξεκινά 10 μέρες πριν την εκκίνηση του Euro και τελειώνει μια μέρα μετά τον τελικό.

Ο Παναθηναϊκός θα εκπροσωπηθεί σίγουρα από τους Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μλαντένοβιτς και Ακαϊντίν ενώ πολλές πιθανότητες υπάρχουν και για τον Τζούρισιτς και Ντραγκόφσκι.

Με δεδομένο ότι οι παίκτες θα αποδεσμευτούν 10 μέρες πριν την εκκίνηση του Euro και θα απασχοληθούν σίγουρα για 10 μέρες, τα εγγυημένα επεισόδια του Παναθηναϊκού θα είναι στα 580.000 δηλαδή 118.000 ευρώ για κάθε παίκτη.

Αν κληθούν και οι Τζούρισιτς και Ντραγκόφσκι τότε το ποσό θα φτάσει στις 812.000 με το ποσό αυτό να αυξάνεται όσο οι παίκτες προχωρούν στην διοργάνωση.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να λάβει πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ λόγω του Euro 2024.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News