Πρωταθλητής μέσω… Λεωφόρου - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Κι ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει το... βιολί του!

Επιστρέφουν στην δράση οι ομάδες της Super League και ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να συνεχίσει με το πόδι στο «γκάζι» στη 2η αγωνιστική των Playoffs.

Ματς χωρίς αύριο στην κατάμεστη Λεωφόρο! Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (18.00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League και η δίψα των δύο ομάδων για τους τρεις βαθμούς της νίκης ξεχειλίζει.

Με βάση την εικόνα στη βαθμολογία (ΑΕΚ 62, ΠΑΟΚ 60, Παναθηναϊκός 59, Ολυμπιακός 57) ο νικητής θα παραμένει με αξιώσεις στο κόλπο του τίτλου, ενώ ο ηττημένος θα χάσει έδαφος.

Το «τριφύλλι» ξεκίνησε με το «δεξί» στα Playoffs και με την νίκη επί του Ολυμπιακού (1-3) στο Φάληρο κάλυψε το χαμένο έδαφος. Για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ κομβικοί είναι οι Ιωαννίδης, Μπακασέτας, οι οποίοι προέρχονται από δύο διαδοχικά ματς με την Εθνική ομάδα, όμως το σημαντικότερο είναι ότι επέστρεψαν υγιείς. Επίσης και οι Σλοβένοι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς είναι ετοιμοπόλεμοι. Έτσι, ο Τερίμ αν εξαιρέσουμε τις μόνιμες απουσίες των Πάλμερ και Μάγκνουσον θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ έχοντας λευκό απουσιολόγιο.

Εξάλλου είναι γνωστό ότι από τις αρχές της βδομάδας μπήκαν σε φουλ ρυθμούς και οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, κάτι που σημαίνει ότι οι λύσεις στο κέντρο της άμυνας αυξάνονται. Στη μεσαία γραμμή ο Τούρκος Coach αναμένεται να στηριχθεί στους Πέρεθ, Τσέριν και πίσω από τον Ιωαννίδη θα παίξουν οι Παλάσιος, Μπακασέτας και Μπερνάρ.

O αγώνας έχει σέντρα στις 18.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 2 HD.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News