Παναθηναϊκός: Ένα βήμα μπροστά ο Μπακασέτας...

Παναθηναϊκός: Τι αποκομίσαμε από το ντεμπούτο Μπακασέτα

Ο Τάσος Μπακασέτας δεν είναι χθεσινός, ως εκ τούτου οι επιθέσεις που του γίνονται με αφορμή τον αποκλεισμό της εθνικής από το Euro είναι υπερβολικές, άλλωστε συνηθίζεται στην Ελλάδα η…τραμπάλα ανάμεσα στο “ημίθεος” και “αποδιοπομπαίος τράγος” με το πέρασμα μόλις μερικών ωρών!

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα είχε θέση άνετα σε μερικούς από τους καλύτερους Παναθηναϊκούς της ιστορίας.

Είναι ένα παιδί που η θητεία του στην Τουρκία το ωρίμασε πολύ, τώρα πια έχει το χάρισμα να διαβάζει τον αντίπαλο, να καταλαβαίνει τις αδυναμίες του, να τον κερδίζει παίζοντας κυρίως με το μυαλό του.

“Δεν αρκεί να τρέχεις πιο πολύ και να παίζεις πιο δυνατά, αν δεν σκέφτεσαι και πιο γρήγορα” λένε συχνά οι προπονητές κι έχουν δίκιο για όσους ξεχωρίζουν στο άθλημα παίζοντας πιο πολύ με το νου.

Ο Μπακασέτας όταν είναι στα καλά του μοιάζει να είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά από τον αντίπαλο του.

Ακόμα κι αν δεν είναι ο πιο ταχύς παίκτης του πρωταθλήματος, αφού το μυαλό του δουλεύει με πολλές στροφές!

Ως εκ τούτου παραμένει πολύτιμος τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην εθνική.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News