Παναθηναϊκός: Βγάζει ποδοσφαιρική «υγεία» το Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός: Επικός διάλογος Ιωαννίδη-Μπακασέτα μετά το ντέρμπι!

Στο πρόσφατο 1-3 του Φαλήρου, στο 2-2 με την ΑΕΚ, στη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο κύπελλο, οι ποδοσφαιριστές του Τερίμ μας “γέμισαν” ποδόσφαιρο.

Γοήτευσαν τον μέσο ποδοσφαιρόφιλο ακόμα κι εκείνον που δεν υποστηρίζει Παναθηναϊκό, αφού έδειξαν τόλμη, θάρρος, ποιότητα, ικανότητα στη συνεργασία, μέσα από σύγχρονο ποδόσφαιρο έντασης και δημιουργίας.

Παρουσίασαν μία ποδοσφαιρική πρόταση, ανάλογη με την ιστορία του συλλόγου.

Ο κάθε σύλλογος είτε είναι ο Άγιαξ, είτε η Ρεάλ και η Γιουβέντους, έχει την …κατάρα πως για να είναι αρεστός, πρέπει να πρεσβεύει τις ποδοσφαιρικές αρχές που μέσα από αυτές ιστορικά έχει κατακτήσει τις επιτυχίες του.

Το να ακολουθεί επιθετική φιλοσοφία ο ΠΑΟ είναι θέσφατο, φυσικά υπήρξαν και ομάδες την τελευταία 20ετία που δεν είχαν ταλέντο για να το πράξουν όμως ο δρόμος της επιτυχίας είναι προδιαγεγραμμένος και βρίσκει συνασπισμένο γύρω του τον κόσμο του συλλόγου που πάντα απαιτεί τελειότητα.

Ο Παναθηναϊκός μόνο μέσα από ποδόσφαιρο συνεργασιών και επιθετικότητας μπορεί να πετύχει. Περιμένουμε την εξέλιξη του σχεδίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News