Παναθηναϊκός μεταγραφές: Λογική με δύο οκτάρια!

Τερίμ: "Αυτό μου άρεσε εκτός από το σκορ" - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Η λογική των μεγάλων συμβολαίων μετά τον Αράο, τον Τάσο Μπακασέτα, “κούμπωσε” με τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Επεται συνέχεια λένε όσοι είναι πέριξ της ΠΑΕ.

Αν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό του Φατίχ Τερίμ κάτι μας λέει πως ο Τούρκος ,στην Ελλάδα τουλάχιστον, φαντάζεται τον Παναθηναϊκό χωρίς καθαρό αμυντικό χαφ, αλλά με δύο κεντρικούς μέσους που θα μπορούν να κάνουν παιχνίδι.

Το αν επενδύσει σε μεταγραφές με αυτά τα χαρακτηριστικά θα το ξέρουμε σύντομα, το παν είναι ο κόουτς να διαθέτει ιδιοκτήτη ο οποίος θα του καλύπτει όλες τις απαιτήσεις.

Ο έμπειρος τεχνικός θέλει να έχει ποδοσφαιριστές χαμηλά στον άξονα να κάνουν την διαφορά με την δημιουργία τους.

Χωρίς να έχει κάνει τις μεταγραφές του καλοκαιριού αλλά δουλεύοντας με υλικό του προηγούμενου προπονητή δεν επιτρέπεται στον Τερίμ να παίξει τον αριθμό παιχνιδιών που θα ήθελε με δύο 8άρια στον άξονα, που θα μπορούν να προσφέρουν την δημιουργία που ο ίδιος έχει στο μυαλό του. Ο Τσέριν είναι ο ένας από αυτούς στο πλάνο του.

Ο επόμενος θα είναι ο Μαξίμοβιτς ενώ την θέση μπορεί να καλύψει κι ο Αράο που δεν είναι πως αποτελεί μάγο με την μπάλα στα πόδια, αλλά προωθείται, σκοράρει κι έχει ΟΚ τεχνική κατάρτιση, Βραζιλιάνος γαρ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News