Ώρα για... επαναπατρισμό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Χιούμορ και χαμόγελα από Γιοβάνοβιτς: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω!» - Τελικά... απάντησε! (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι στις σκέψεις της ΕΠΟ για αντικαταστάτης του Γουστάβο Πογιέτ.

Πιστεύει στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, έκανε καλή δουλειά στον Παναθηναϊκό, είναι μεθοδικός και αφήνει τους παίκτες του να μιλάνε για εκείνον με πολύ κολακευτικά σχόλια.

Όσοι τον Σέρβο δεν τον γουστάρουν, του έκαναν κριτική όταν ήταν στο τριφύλλι γιατί δεν τους άρεσε η υπερβολική κατοχή μπάλας, οι ασταμάτητες πάσες, το “τίκι τάκα” κι ας ήταν αποτελεσματικό.

Τον τελευταίο καιρό η ομάδα δεν παίζει ακριβώς έτσι, αλλά ο σκελετός της που κάνει πρωταθλητισμό από τον Ιβάν είναι πλασμένος.

Σήμερα ο Παναθηναϊκός κάνει κατοχή μπάλας (όπως κάνουν όλες οι ομάδες που θέλουν να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στην διάρκεια ενός αγώνα), αλλά δεν αλλάζει τις πάσες που άλλαζε τον καιρό του Σέρβου.

Το τριφύλλι έχει παίκτες που παίρνουν περισσότερες πρωτοβουλίες εκτέλεσης χωρίς να ψάχνουν πάντα τον συμπαίκτη, ενώ παίζει και πιο γρήγορα στις αντεπιθέσεις.

Αμφιβάλουμε αν το κλαμπ κατακτήσει νταμπλ ότι θα πιστωθεί μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στον πρώην κόουτς: ο Γιοβάνοβιτς θα συνεχίσει να θεωρείται από τους πολέμιούς του λιγότερο σημαντικός από όσο πραγματικά είναι, μόνο και μόνο γιατί δεν κέρδισε πέρσι τον τίτλο λες και δούλευε σε κάποια ομάδα που είχε συλλογή από κούπες στην τροπαιοθήκη της πριν από αυτόν ή της χάλασε την μαγιά του πρωταθλητισμού που ανάθεμα κι αν θυμόταν πως είναι μέχρι που ο παλαίμαχος μέσος πάτησε πόδι στο Κορωπί.

Προσωπικά πολύ θα θέλαμε να τον δούμε στον πάγκο της εθνικής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News