Παναθηναϊκός: Σενάριο τεράστιας έκπληξης στην ενδεκάδα!

Τερίμ: «Η ομάδα δεν ψάχνει τις δικαιολογίες» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Ο Φατίχ Τερίμ καταστρώνει τα πλάνα ενόψει του κομβικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για την δεύτερη αγωνιστική της Super League.

Μάλιστα, είναι πιθανό για πρώτη φορά ο Τερίμ να έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες πλην φυσικά τους μακροχρόνια τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν.

Όσον αφορά τα πλάνα του κόουτς για την ενδεκάδα εκεί ενδέχεται να υπάρξει μια τεράστια έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τερίμ σκέφτεται το αν θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα τον Τάσο Μπακασέτα.

Αν συμβεί αυτό τότε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός να αγωνιστεί στο 10 με τον Μπερνάρ να παίρνει τη θέση του στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Αν τελικά ο Μπακασέτας δεν ξεκινήσει τότε ο Μπερνάρ θα πάρει τη θέση του και ο Μαντσίνι θα αγωνιστεί αριστερά.

Αυτή τη σκέψη του Τερίμ δεν έχει να κάνει με την ψυχολογική κατάσταση του Μπακασέτα μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας.

Αλλά με το γεγονός ότι αγωνίστηκε σε δυο παιχνίδια με την γαλανόλευκη συν την παράταση στον αγώνα με την Γεωργία μέσα σε μόλις 3 μέρες.

Ο Τούρκος τεχνικός θα ζυγίσει τα δεδομένα και θα πάρει την απόφαση του λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News