Παναθηναϊκός: Το βάρος στην... τακτική - Αποφόρτιση για δύο

Παναθηναϊκός: Το βάρος στην... τακτική - Αποφόρτιση για δύο

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη σημερινή του προπόνηση ενόψει ΠΑΟΚ δίνοντας βάρος στην τακτική, ενώ δύο παίκτες έκαναν αποφόρτιση.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (31/03, 18:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με τη σημερινή προπόνηση να περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις τακτικής.

Από εκεί και πέρα οι Αντράζ Σπόραρ και Μπαρτ Σένκεφελντ δε συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα, καθώς έκαναν αποφόρτιση.

Αναλυτικά:

Αποφόρτιση για Σπόραρ, Σένκεφελντ.

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, αφιέρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτική μέσα από παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Αποφόρτιση ακολούθησαν οι Σπόραρ, Σένκεφελντ, ενώ το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News