«Πήγα να υπογράψω στον Παναθηναϊκό αλλά...»

«Πήγα να υπογράψω στον Παναθηναϊκό αλλά...»

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο πραγματοποίησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «gazzetta.gr» και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο ήταν πρώην ποδοσφαιριστής και μετά ασχολήθηκε με την προπονητική παραμένοντας δίπλα στο ποδόσφαιρο και προσφέροντας πράγματα σ’ αυτό.

Μάλιστα είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, καθώς έχει προπονήσει ομάδες όπως ο Ατρόμητος, ο ΟΦΗ, ενώ είχε φλερτ και με τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ.

Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός πραγματοποίησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «gazzetta.gr», καθώς μίλησε για πολλά θέματα και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.

Μέσα στα θέματα που ανέφερε ήταν κι ο Παναθηναϊκός, με τον οποίο είχε συνδεθεί στενά στο παρελθόν αλλά τελικά δεν μπόρεσε να προπονήσει ποτέ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για τη συγκεκριμένη ιστορία:

Ισχύει ότι σας ήθελε κι ο Παναθηναϊκός;

«Σε μια άλλη περίσταση υπήρχε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Πριν τρία – τέσσερα χρόνια. Είχα μια συζήτηση με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού μέσω zoom, μου άρεσαν αυτά που άκουσα, συμφώνησα και πήγα να υπογράψω. Όταν έφτασα στα γραφεία με τον ατζέντη μου μού είπαν ότι συμφώνησαν με άλλον προπονητή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News