Μπισμπίκης: «Εύκολα ή δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα»

Μπισμπίκης: «Εύκολα ή δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

Ο ηθοποίος, Βασίλης Μπισμπίκης πριν λίγο καιρό πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, προκειμένου να γίνει καλά και να προχωρήσει παρακάτω στη ζώη του.

Μάλιστα μετά την πλήρη ανάρρωσή του ο γνωστός ηθοποιός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για όλα όσα πέρασε, ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στην αγαπημένη του ομάδα, τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Μπισμπίκης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εντάξει, θα το πάρουμε το πρωτάθλημα. Εύκολα ή δύσκολα θα το πάρουμε το πρωτάθλημα».

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι δηλώσεις έγιναν στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς είχαν πάει με τη Δέσποινα Βανδή τριήμερο στη Ρώμη και γύρισαν στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο:



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News