Καρπετόπουλος: «Ο ΠΑΟ δε λέει τίποτα, δε θέλει να στεναχωρήσει την Κυβέρνηση»

Καρπετόπουλος: «Από το παίζω όσο χρειάζεται του Γιοβάνοβιτς, πάμε σε έναν ΠΑΟ που παίζει πολύ»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος έγραψε μέσω της εφημερίδας «Sportday» τη γνώμη του για όλα όσα συμβαίνουν γύρω από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά:

Στην περίπτωση του τελικού το βασικό και το μόνο θέμα συζήτησης θα έπρεπε να είναι το γήπεδο (που ανήκει στον Δήμο Βόλου) να πληροί τις νέες προδιαγραφές: τίποτα άλλο… Η ΕΠΟ αποφάσισε να σεβαστεί την προκήρυξη του κυπέλλου κι έκανε και προ ημερών έκτακτη σύσκεψη για να μας το πει – ο σεβασμός της προκήρυξης δεν είναι στην Ελλάδα κάτι αυτονόητο. Όσα ακούστηκαν (για παρουσία 3.000 οπαδών από κάθε ομάδα…) δεν είναι απλώς παράξενα: είναι εντελώς εκτός λογικής. Οι κάμερες και τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου των εισιτηρίων θα’ πρεπε να είναι λόγος για να γίνει ένα ματς με κανονικές συνθήκες, δηλαδή σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Άντε να υπάρξουν δύο ζώνες καθισμάτων άδειες για να μην έρθουν σε επαφή οι θεατές.

Αλλά το γήπεδο θα έπρεπε να είναι γεμάτο τουλάχιστον στο 70%. Αλλιώς τι χρειάζονται οι κάμερες ΗD και τα συστήματα ελέγχου ηλεκτρονικών εισιτηρίων που ο νόμος Βρούτση προβλέπει. Μας δουλέψουν ψιλό γαζί. Ναι, μας δουλεύουν. Διότι τα γήπεδα δεν έκλεισαν για να γίνουν ασφαλέστερα, αλλά για να φανεί ότι κάτι γίνεται. Μόνο που δεν γίνεται τίποτα. Πάλι συζητάμε για τελικό σε άδειο γήπεδο, δηλαδή μία εικόνα ντροπής. Και οι ομάδες δεν λένε τίποτα. Ο μεν Παναθηναϊκός διότι δεν θέλει να στενοχωρήσει την κυβέρνηση, ο δε Άρης γιατί δεν θέλει να στεναχωρήσει την ΕΠΟ. Υπέροχα πράγματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News