Παναθηναϊκός-Αρης: Το μόνο σενάριο για να έχει κόσμο ο τελικός Κυπέλλου

Παναθηναϊκός-Αρης: Το μόνο σενάριο για να έχει κόσμο ο τελικός Κυπέλλου

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος σ’ έναν αγώνα που με τα τωρινά δεδομένα δε θα έχει κόσμο.

Ένας τελικός αποτελεί γιορτή για το ποδόσφαιρο, αλλά στην Ελλάδα κάθε χρόνο ένα τέτοιο παιχνίδι που αφορά το κύπελλο Ελλάδος δεν αντιμετωπίζεται έτσι με τα εμπόδια να είναι πολλά και να μη λύνονται κιόλας.

Φέτος ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον Άρη για τον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης και μετά τη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ, αποφασίστηκε πως η αναμέτρηση θα γίνει δίχως την παρουσία κόσμου.

Ο λόγο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κάμερες και τουρνικέ στο γήπεδο, την ώρα που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι αρνητική να γίνει στο συγκεκριμένο στάδιο ο τελικός λόγω χωρητικότητας.

Παρ’ όλα αυτά η ΕΠΟ θα πάει με βάση την προκύρηξη και δε θα κάνει τον τελικό σε άλλη έδρα εκτός απ’ αυτή στο Βόλο με αποτέλεσμα να μην υπάρξει παρουσία κόσμου αν δεν προστεθούν κάμερες και δεν μπουν τουρνικέ στο γήπεδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News