Ιωαννίδης: Πριμ... πώλησης σε όσους προπονητές δούλεψαν μαζί του!
Σε περίπτωση που σε λίγους μήνες αποχωρήσει ο Φώτης Ιωαννίδης και τα ταμεία της ΠΑΕ φισκάρουν από ευρώ, ένα μέρος τους καλό θα ήταν να δοθεί ως…πριμ σε Γιοβάνοβιτς, Τερίμ που επέμειναν στον νεαρό (ειδικά ο πρώτος) και φρόντισαν να τον αναδείξουν.
Ο μικρός ήρθε στο τριφύλλι κουβαλώντας συζητήσιμες βάσεις από τον Λεβαδειακό. Ωστόσο η ίδια η μετεξέλιξή του και η πρόοδός του πιστώνεται στον Παναθηναϊκό και στους προπονητές που συνεργάστηκαν μαζί του.
Είναι δεδομένο ότι ο Λάζλο Μπόλονι που τον πρωτοδούλεψε πιστεύοντας στο ταλέντο του, του έμαθε πολλά – ειδικά στο καθαρά τακτικό κομμάτι.
Ο Φώτης με το που μαθήτευσε στο πλευρό του Ιβάν έμαθε να κινείται χωρίς τη μπάλα, να παίζει για την ομάδα, να αποφεύγει τα περιττά στα οποία αρχικά είχε μια ροπή όπως όλα τα εικοσάχρονα παιδιά που ξέρουν μπάλα.
Στη συνέχεια ο Σέρβος αλλά και ο Τερίμ του έδωσαν ηγετικό ρόλο: κάνει εξίσου σπουδαία δουλειά ο Ιωαννίδης δείχνοντας ότι δεν αργεί η στιγμή που θα ανοίξει τα φτερά του για καλύτερο πρωτάθλημα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αν δεν πήγαινε για Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός δεν θα άφηνε τον Πασκουάλ να πάει στο Ντουμπάι» (vid)
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα Αλαφούζου σε Ζέκα για Νέστρουπ
- «Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς»
- «Συμφώνησε και ο Αλαφούζος για Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό - Πόσο θα κοστίσει» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Αν έρθουν φίλοι του Παναθηναϊκού στο Final Four δεν θα υποστηρίξουν Ολυμπιακό»