Ιωαννίδης: Πριμ... πώλησης σε όσους προπονητές δούλεψαν μαζί του!

Παναθηναϊκός: Κι ο Φώτης Ιωαννίδης συνεχίζει το... βιολί του!

Σε περίπτωση που σε λίγους μήνες αποχωρήσει ο Φώτης Ιωαννίδης και τα ταμεία της ΠΑΕ φισκάρουν από ευρώ, ένα μέρος τους καλό θα ήταν να δοθεί ως…πριμ σε Γιοβάνοβιτς, Τερίμ που επέμειναν στον νεαρό (ειδικά ο πρώτος) και φρόντισαν να τον αναδείξουν.

Ο μικρός ήρθε στο τριφύλλι κουβαλώντας συζητήσιμες βάσεις από τον Λεβαδειακό. Ωστόσο η ίδια η μετεξέλιξή του και η πρόοδός του πιστώνεται στον Παναθηναϊκό και στους προπονητές που συνεργάστηκαν μαζί του.

Είναι δεδομένο ότι ο Λάζλο Μπόλονι που τον πρωτοδούλεψε πιστεύοντας στο ταλέντο του, του έμαθε πολλά – ειδικά στο καθαρά τακτικό κομμάτι.

Ο Φώτης με το που μαθήτευσε στο πλευρό του Ιβάν έμαθε να κινείται χωρίς τη μπάλα, να παίζει για την ομάδα, να αποφεύγει τα περιττά στα οποία αρχικά είχε μια ροπή όπως όλα τα εικοσάχρονα παιδιά που ξέρουν μπάλα.

Στη συνέχεια ο Σέρβος αλλά και ο Τερίμ του έδωσαν ηγετικό ρόλο: κάνει εξίσου σπουδαία δουλειά ο Ιωαννίδης δείχνοντας ότι δεν αργεί η στιγμή που θα ανοίξει τα φτερά του για καλύτερο πρωτάθλημα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News