Παναθηναϊκός: Ο Σποράρ και το 4-4-2
Θεωρούμε τον Αντράζ Σποράρ καλό παίκτη, αλλά ίσως όχι ιδανικό για τον Παναθηναϊκό που θέλει να βλέπει ο Φατίχ Τερίμ.
Μόνος του δεν μπορεί να σταθεί ως βασικό “εννιάρι” αφού δεν τον νιώθει η αντίπαλη άμυνα.
Επίσης δεν έχει κανένα προσόν για να μπορέσει να υποστηρίξει έναν ακόμα φορ και δίδυμο κεντρικών χαφ σε σύστημα 4-4-2.
Δεν διαθέτει ούτε κράτημα μπάλας, ούτε μεταφορά, ούτε τα τρεξίματα που χρειάζονται για να υποστηρίξει τακτική με δύο επιθετικούς.
Αυτός είναι κι ένας από τους λόγος που σπάνια ο Τούρκος χρησιμοποιεί δύο στράικερ.
Δεν υπάρχει κανένας δεύτερος επιθετικός στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που να παίζει τη θέση με τις αδυναμίες σε τρεξίματα, στην συμμετοχή στο παιχνίδι και στην μεταφορά μπάλας του Σλοβένου.
Μακάρι να κάνει καλό Euro και να προκύψει ενδιαφερόμενος, δύσκολο βέβαια στην ηλικία του, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Για να ανέβεις ,όμως, επίπεδο του χρόνου, για τον Παναθηναϊκό θα ήταν χρήσιμο, να αποκτηθεί ανάμεσα στον άξονα και στον επιθετικό ποδοσφαιριστής με την ποιότητα του Μπερνάρ (αλλά να σκοράρει περισσότερο) και να συνεχίζει να δουλεύει πλάνο με έναν φορ, όπως οι περισσότερες ομάδες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, αρκεί να μείνει στο Κορωπί ο Ιωαννίδης που είναι διαμάντι, με στοιχεία για να κάνει σπουδαία καριέρα, ειδικά αν πλαισιωθεί με πιο μπαλαδόρους χαφ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε