Παναθηναϊκός: Πάει για τον αντί-Μπερνάρ το Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρ κάνει την διαφορά

Αναρωτιόμαστε αν στην ΠΑΕ έχουν ξεκινήσει διαδικασίες να βρουν τον αντι-Μπερνάρ. Χρειάζεται ο Παναθηναϊκός δημιουργό με τα προσόντα του Βραζιλιάνου.

Θέλει χαφ που θα προσφέρει σε μεγάλο βαθμό στοιχεία που πάντα είναι ζητούμενα για ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που κάνει πρωταθλητισμό.

Δηλαδή σίγουρο κράτημα μπάλας, όταν αυτή βγαίνει από την άμυνα και πηγαίνει σε μεσοεπιθετικό που περιμένει με πλάτη να την υποδεχτεί για να ξεδιπλώσει επίθεση και τη δυνατότητα να αξιοποιήσει καλύτερα κίνηση στο χώρο των συμπαικτών του.

Θα βοηθηθεί, για παράδειγμα, σημαντικά του χρόνου ο Ιωαννίδης (αν παραμείνει στο σύλλογο) αν αποκτηθεί ποδοσφαιριστής με ικανότητα να μεταφέρει μπάλα και να αξιοποιεί την κίνηση στον κενό χώρο.

Αφήστε που συνολικά η συμμετοχή ενός ποιοτικού επιτελικού μέσου θα βοηθήσει σημαντικά το χτίσιμο συνεργασιών.

Ο Μαξίμοβιτς είναι ήδη μια ποιοτική προσθήκη, αλλά θες κι άλλους. Ειδικά αν μετά τον Μπερνάρ, αποχωρήσει και ο Παλάσιος στην ομάδα θα έχουν μπόλικη δουλειά.

Μπορεί το σουλούπι του Αργεντινού να μην προδίδει ποδοσφαιριστή όμως εδώ και χρόνια ο άνθρωπος έχει προσφέρει πολλά σε γκολ, ασίστ, αμυντικές καλύψεις, ειδικά τις τελευταίες σπάνια τις παίρνεις από μεσοεπιθετικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News