Τζιμπρίλ Σισέ: Η πατρίδα του είναι ο Παναθηναϊκός!

Σισέ: Ζήτησε σεβασμό για Μέσι με... Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα

Πρόσφατα ο Τζιμπρίλ Σισέ αναρωτήθηκε πότε ο Παναθηναϊκός θα διοργανώσει ένα φιλικό για χάρη του.

Προερχόμενος από μεγάλη σχολή ποδοσφαίρου, κατακτώντας ότι μπορεί να ονειρευτεί ένας παίκτης, είναι φοβερό που ένας τόσο μεγάλος σταρ δείχνει να έχει “κολλήσει” με το τριφύλλι, το οποίο “χτύπησε” τατουάζ μετά το νταμπλ του 2010.

Ας μην ξεχνάμε ότι κάμποσες φορές όταν ήταν εν ενεργεία παρακαλούσε να παίξει μπάλα εδώ ακόμα και τζάμπα!

Ο Σισέ αποτελεί ωραίο παράδειγμα: η επιτυχία του και οι σπουδαίες σεζόν του στην Αθήνα μαρτυρούν ότι όταν οι ομάδες διαλέγουν ξένους παίκτες πρέπει πάντα να υπολογίζουν πόσες πιθανότητες υπάρχουν αυτοί να δεθούν με την πόλη και τη χώρα.

Όποιοι έχουν διάθεση να μείνουν εδώ μετά το τέλος της καριέρας τους θα είναι πάντα οι καλύτεροι: το μαρτυρούν οι περιπτώσεις του Βαζέχα, του Ρότσα, του Βάντσικ, του Τζόρτζεβιτς, του Μπάγεβιτς κτλ.

Με το πέρασμα των χρόνων και καθώς οι ξένοι πάνε κι έρχονται αυτό το ξεχάσαμε, ενώ ήταν πάντα το μεγάλο μυστικό.

Είναι χρήσιμοι οι σπουδαίοι μπαλαδόροι, είναι απαραίτητοι οι ακριβοί παίκτες, είναι πολυτέλεια όσοι μαζεύουν κόσμο στα αεροδρόμια: αλλά τη διαφορά την κάνουν όσοι την ομάδα την θεωρούν πατρίδα τους και θέλουν να γράψουν την ιστορία της.

Πατρίδα του Σισέ εκτός από την Γαλλία είναι ο Παναθηναϊκός. Ακόμα αναρωτιόμαστε γιατί αυτή η μεγάλη προσωπικότητα δεν έχει αξιοποιηθεί από την ΠΑΕ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News