Παναθηναϊκός: Τα πλεονεκτήματα στο δρόμο προς το πρωτάθλημα!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-3: Τα highlights από το ΕΠΟΣ

Σε σχέση με πέρυσι o Παναθηναϊκός στα πλέι-οφ καλείται να παρουσιαστεί πιο ώριμος σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού για να πάρει το πρωτάθλημα.

Έχει αξιόπιστο τερματοφύλακα, έχει βελτιώσει περισσότερο τη λειτουργία της αμυντικής τετράδας με τον Αράο να ηγείται, μπορεί να είναι αξιόπιστος και αποτελεσματικός μπροστά όταν έχει το μυαλό του στο κεφάλι και δεν υποτιμά τον αντίπαλο.

Το κυριότερο, ο σύλλογος έχει προπονητή που εμπνέει περισσότερο από τον Ιβάν μιας και έχει κάνει τον πρωταθλητισμό δεύτερη φύση του, συν πλούσιο πάγκο.

Όσο κι αν το σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι απέναντι στοn Παναθηναϊκό 25 χρόνια τώρα, έχει την ποιότητα και την κλάση να υπερκεράσει τα εμπόδια και να μην αφήσει τον τίτλο να παιχτεί σε 2-3 διαιτητικές αποφάσεις , όπως έγινε πέρσι.

Ήταν μεγάλο πλήγμα η απώλεια τεσσάρων βαθμών με Λαμία, Κηφισιά πριν αρχίσουν τα πλέι-οφ, αλλά κανείς αντίπαλος δεν είναι φόβητρο, το ότι όλοι π.χ δίνουν φαβορί για δεύτερο σερί τίτλο την ΑΕΚ έχει να κάνει με την άριστη σχέση Μελισσανίδη-Μπαλτάκου (το γράφουμε κομψά) κι όχι γιατί η ομάδα του Αλμέιδα έχει εντυπωσιάσει με το παιχνίδι της.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News