Παναθηναϊκός: Να μην επηρεαστούν Μπακασέτας και Ιωαννίδης

Παναθηναϊκός: Επικός διάλογος Ιωαννίδη-Μπακασέτα μετά το ντέρμπι!

Ελπίζουμε ο αποκλεισμός από το Euro να μην επηρεάσει ψυχολογικά Μπακασέτα και Ιωαννίδη.

Οι δυο τους είναι οι σημαντικότεροι κρίκοι στην αλυσίδα του Παναθηναϊκού και ο Φατίχ Τερίμ τους θέλει ακμαίους για τη συνέχεια.

Με αυτούς σε φόρμα η διαφορά ρυθμού και έντασης παίζει τον κυριότερο ρόλο στο τριφύλλι.

Οι παίκτες του Τούρκου μπορεί να μην βγάζουν μεγάλη ταχύτητα σε όλες τις γραμμές, μπορεί να πηγαίνουν σε πιο ισορροπημένο παιχνίδι, όμως το κλειδί είναι πως με τους ηγέτες να παρασέρνουν τους υπολοίπους η ομάδα χτυπά στοχευμένα πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου.

Επίσης για τα ντέρμπι είναι μεγάλη δουλειά ότι η επιθετική γραμμή μπορεί να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα μαζί. Να πρεσάρει, να οδηγήσει τον αντίπαλο σε λάθη, να σκοράρει και να δημιουργήσει.

Ο Φώτης δύναται να καλύψει τα χαφ και όλοι μαζί να αμυνθούν σε πλάτος μέχρι χαμηλά, ο Τάσος να λειτουργήσει σαν “μαξιλάρι” στην δημιουργία και ταυτόχρονα οι δυο τους να χτυπήσουν στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Το γεγονός αυτό, επιτρέπει στο τριφύλλι να είναι συμπαγές, ικανό να λειτουργεί αξιόπιστα και χωρίς κενά σε χαμηλά μέτρα και να χτυπά σωστά στην κόντρα, δίχως να είναι και απαραίτητο να ανεβάζει πολλούς παίκτες πάνω από το κέντρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News