Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο άπειρος Μίκελ Ρέντερ

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο άπειρος Μίκελ Ρέντερ

Ο Μίκελ Ρέντερ, ο οποίος δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία από μεγάλα ματς ορίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (31/03, 18:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Super League.

Το συγκεκριμένο ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό, καθώς ο νικητής του παιχνιδιού θ’ αποκτήσει ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα για τη διεκδίκηση του τίτλου, τον οποίο στοχεύουν και οι δύο ομάδες.

Από εκεί και πέρα η ΚΕΔ έκανε γνωστό τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος θα είναι ο άπειρος Μίκελ Ρέντερ (β’ κατηγορίας) από τη Δανία.

Ο Ρέντερ έρχεται για πρώτη φορά να σφυρίξει αγώνα -και μάλιστα ντέρμπι- στην Ελλάδα, ενώ από εκεί και πέρα συνολικά στην καριέρα του έχει διευθύνει τρία διεθνή παιχνίδια συλλόγων, αλλά μόνο το ένα ήταν σε επίπεδο Ανδρών.

Τέλος, βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γιουρντακούλ Ντενίζ, Μάστρουπ Γιάκομπ, 4ος ο Ευαγγέλου και στο VAR οι Γιόνας Χάνσεν, Νικολακάκης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News