Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο άπειρος Μίκελ Ρέντερ
Ο Μίκελ Ρέντερ, ο οποίος δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία από μεγάλα ματς ορίστηκε να σφυρίξει τον αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.
Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (31/03, 18:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Super League.
Το συγκεκριμένο ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό, καθώς ο νικητής του παιχνιδιού θ’ αποκτήσει ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα για τη διεκδίκηση του τίτλου, τον οποίο στοχεύουν και οι δύο ομάδες.
Από εκεί και πέρα η ΚΕΔ έκανε γνωστό τον διαιτητή της αναμέτρησης, ο οποίος θα είναι ο άπειρος Μίκελ Ρέντερ (β’ κατηγορίας) από τη Δανία.
Ο Ρέντερ έρχεται για πρώτη φορά να σφυρίξει αγώνα -και μάλιστα ντέρμπι- στην Ελλάδα, ενώ από εκεί και πέρα συνολικά στην καριέρα του έχει διευθύνει τρία διεθνή παιχνίδια συλλόγων, αλλά μόνο το ένα ήταν σε επίπεδο Ανδρών.
Τέλος, βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γιουρντακούλ Ντενίζ, Μάστρουπ Γιάκομπ, 4ος ο Ευαγγέλου και στο VAR οι Γιόνας Χάνσεν, Νικολακάκης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κωνσταντινέας για Τσόχο: «Μπράβο του – Ήταν αντικειμενικός στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ»
- Απάντηση Ραζνάτοβιτς σε Γκριγκόνις για Αταμάν: «Κατάφερα να βρω πολλούς…»
- Παναθηναϊκός: Η ατυχία χτύπησε νωρίς – Το πρόβλημα που βάζει «φρένο» στον Ομπράντοβιτς
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ προσγείωσε άμεσα τους παίκτες - Η ατάκα στα αποδυτήρια
- Η κίνηση Νίστρουπ που αλλάζει τον Παναθηναϊκό