Παναθηναϊκός: Όλοι παρόντες για το ντέρμπι της Κυριακής

Παναθηναϊκός: Όλοι παρόντες για το ντέρμπι της Κυριακής

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η σημερινή προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού με το βάρος να πέφτει στην τακτική και άπαντες να είναι στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη μεσημεριανή του προπόνηση έχοντας για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό τους περισσότερους παίκτες υγιείς, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν εκτός, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή (31/03).

Αναλυτικά:

Αποθεραπεία για τους Μπακασέτα, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς.

Με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και rondo, ακολούθησε άσκηση κυκλοφορίας της μπάλας και πρέσινγκ, ενώ το βάρος στη συνέχεια έπεσε στην τακτική. Αποθεραπεία έκαναν οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, ενώ το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News