Μπέος: «Ασφάλεια με 15.000 - Η πρόταση της ΕΛ.ΑΣ ήταν διαφορετική»

Μπέος: «Ξεφτίλες και πάλι ξεφτίλες! - Δώστε την κόκκινη στον Μάγκνουσον, οφσάιντ ο Σπόραρ!»

Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM» για τη σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ με θέμα τον τελικό Κυπέλλου αποκαλύπτοντας ορισμένα γεγονότα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο σταθμό:

«Είναι μια υπόθεση της ΕΠΟ, του Παναθηναϊκού, του Άρη και της Αστυνομίας. Συμφωνώ μαζί σας ότι δεν έχουμε τα νέα μέτρα για τις κάμερες και τα υπόλοιπα για να βάζουμε 3000 φιλάθλους σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Εμείς είπαμε ότι δίνουμε το γήπεδο. Ο λόγος που το είπαμε το «ναι» να γίνει στον Βόλο το ματς είναι γιατί δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεγάλη ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι ένας τελικός με 15.000 κόσμου θα είναι ασφαλής. Η ΕΛΑΣ έχει το καρπούζι και το μαχαίρι. Ο δήμαρχος τι να κάνει άλλο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News