Δε συμφωνεί με Πανθεσσαλικό ο Παναθηναϊκός - Επιμένει για ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Παρών στο ντεμπούτο του Τερίμ ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος που εκπροσωπεί τον Παναθηναϊκό στη σύσκεψη της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος δε συμφωνεί για το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη συνεχίζεται με την πράσινη ΠΑΕ να παίρνει ξεκάθαρη θέση.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Αλαφούζος διαφωνεί κάθετα με την επιλογή έδρας (Πανθεσσαλικό Στάδιο), καθώς τα εισιτήρια που θα δοθούν στις δύο ομάδες θα είναι από 4.000 και τα θεωρεί υπερβολικά λίγα.

Μάλιστα οι πράσινοι συνεχίζουν να μένουν στην αρχική τους στάση, η οποία είναι να γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ.

Να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ανέφερε ότι δεν καλύπτει καμία ανάγκη το να δοθούν από 4.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα ή και λιγότερα, αφού η αστυνομία, να σημειωθεί, πρότεινε να δοθούν από 3.000!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News