Αλαφούζος: «Δε γίνεται αυτό το πράγμα κάθε χρόνο»

Αλαφούζος: «Θέλω να φύγω, κρίσιμο το επόμενο τριήμερο»

Στα γραφεία της ΕΠΟ έφτασαν λίγο πριν οι Γιάννης Αλαφούζος και Θοδωρής Καρυπίδης με τους δύο άνδρες να είχαν μια σύντομη συζήτηση.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Θοδωρής Καρυπίδης βρίσκονται αυτή την ώρα στα γραφεία της ΕΠΟ για την προγραμματισμένη σύσκεψη για την έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ περίμενε τον πρόεδρο των πράσινων προκειμένου να μπουν μαζί στα γραφεία της ΕΠΟ, ενώ λιγό πριν εισέλθουν, είχαν έναν μικρό διάλογο.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Αλαφούζος ανέφερε: «Δε γίνεται αυτό το πράγμα κάθε χρόνο με τον τελικό», με τον Θοδωρή Καρυπίδη ν’ απαντάει: «Ναι, είναι αδιανόητο. Κι εμείς μετά από τόσα χρόνια είμαστε σε έναν τελικό και έχουμε φτάσει έως εδώ χωρίς να ξέρουμε σε ποιο γήπεδο θα γίνει το παιχνίδι».

Τέλος, να σημειώσουμε ότι σχεδόν άμεσα, επτά λεπτά μετά την έναρξη της σύσκεψης, αποχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News