Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ σχολίασε τα σενάρια για Ιωαννίδη και Σπόρτινγκ

Παναθηναϊκός: Η δικαίωση των σέντερ φορ - Κατάπιαν τη Βιγιαρεάλ

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει συνδεθεί με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία κι ο Αντράζ Σπόραρ σχολίασε αυτά τα σενάρια.

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί το πιο hot όνομα του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή, καθώς η πορεία του είναι συνεχώς ανοδική και δείχνει να μην έχει ταβάνι, ενώ παράλληλα βρίσκεται και σε αρκετά καλή ηλικία.

Μάλιστα πρόσφατα ορισμένα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Σπόρτιγνκ Λισαβόνας για τον 24χρονο φορ του Τριφυλλιού χωρίς όμως να υπάρξει κάτι περισσότερο σε εξέλιξη.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως ακόμα είναι νωρίς διότι δεν έχει τελειώσει η σεζόν και στον Παναθηναϊκό, κι ας μην έχουν πρόθεση πώλησης, θα δεχθούν προτάσεις ή κρούσεις για τον Ιωαννίδη.

Από εκεί και πέρα ο συμπαίκτης του, στους πράσινους, Αντράζ Σπόραρ σχολίασε τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Σπόρτινγκ να ενδιαφέρεται για τον Έλληνα φορ. Θυμίζουμε ότι ο Σλοβένος επιθετικός έχει παίξει στη συγκεκριμένη ομάδα στο παρελθόν.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Είναι ένας πολύ καλός επιθετικός με πολλή δύναμη, αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε κάτι αυτή τη στιγμή για το συγκεκριμένο θέμα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News