Παναθηναϊκός ενδεκάδα: «Κλείδωσαν» οι 10 του Τερίμ!

Παναθηναϊκός: Τα στάδια που τον έφεραν στο σήμερα και η επόμενη μέρα

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή κι ο Φατίχ Τερίμ έχει κλειδώσει στους παίκτες που θέλει να χρησιμοποιήσει.

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο «Αποστόλος Νικολαΐδης» για τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs της Super League σ’ ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι που με νίκη θα δώσει ακόμη περισσότερες πιθανότητες στους πράσινους για διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα ο Φατίχ Τερίμ δουλεύει ξεχωριστά όλες αυτές τις ημέρες πάνω στα πλάνα που θέλει να καταστρώσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ φαίνεται πως έχει καταλήξει και στους έντεκα ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει.

Πιο συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ντραγκόφσκι, αριστερά ο Μλαντένοβιτς, Γεντβάι-Αράο στα στόπερ και δεξιά ο Κώτσιρας με τους Πέρεθ, Τσέριν, Μπακασέτα στο χώρο του κέντρου.

Έπειτα ο Παλάσιος θα βρίσκεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, αριστερά θα παίξει ο φορμαρισμένος Μπερνάρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιωαννίδης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News