Εθνική Ελλάδας: Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της γαλανόλευκης

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 4-0: Δείτε τα γκολ και τα highlights

Η εθνική Ελλάδος είναι πολύ πιθανό να βγει σε αναζήτηση προπονητή το επόμενο διάστημα.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν κατάφερε να βάλει την εθνική μας ομάδα σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης και το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας είναι θολό.

Μπορεί οι παίκτες να τον στηρίζουν και να έχουν εκφράσει την επιθυμία τους, τελευταίος ο Γιώργος Τζαβέλλας, να παραμείνει, ωστόσο κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο.

Οι λόγοι είναι διάφοροι και δεδομένα η τωρινή αποτυχία δεν κάνει το κλίμα θετικό την ώρα που βρετανικά ΜΜΕ τον θέλουν προπονητή της εθνικής Ιρλανδίας.

Από εκεί και πέρα ένα όνομα που παίζει δυνατά για αντικαταστάτης του Ουρουγουανού είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό πριν λίγο καιρό.

Προς το παρόν, συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει υπάρξει, ενώ πρέπει να ξεκαθαριστεί κι αν ο Σέρβος προπονητής θέλει να αφήσει το συλλογικό επίπεδο για μία εθνική ομάδα.

Ωστόσο ότι είναι να γίνει, θα λάβει χώρα μετά την εκλογή νέου προέδρου της ΕΠΟ που θα λάβει χώρα στις 7 Ιουνίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News