Παναθηναϊκός: Όλοι στο πλευρό του Μπακασέτα - Τι συνέβη στο Κορωπί

Έτσι ανεβάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό ο Μπακασέτας!

Ο Παναθηναϊκός εκτός από μια μεγάλη ομάδα που διεκδικεί δύο τίτλους στην Ελλάδα είναι και μια μεγάλη οικογένεια και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια οικογένεια κι αυτό φαίνεται μέσα από τις πράξεις με τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα να λειτουργούν με φόντο το «εμείς» κι όχι το «εγώ».

Συγκεκριμένα χθες στην ομάδα επέστρεψαν οι Τάσος Μπακασέτας, Φώτης Ιωαννίδης και Κάρλος Ζέκα μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη Γεωργία που κόστισε τη μη συμμέτοχή μας στην τελική φάση του Euro 2024.

Μάλιστα ο αρχηγός της εθνικής έχασε το ένα από τα δύο πέναλτι στη ρώσικη ρουλέτα και σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday» όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, συμπαίκτες-staff, έπεσαν επάνω του και να προσπάθησαν να τον στηρίξουν ψυχολογικά.

Παρ’ όλα αυτά ο ίδιος ο Μπακασέτας είναι δυνατός χαρακτήρας κι έδειξε πως μπορεί όλο αυτό να το αφήσει πίσω του και να προχωρήσει μπροστά, κοιτάζοντας μονάχα την επόμενη μέρα τόσο με τους πράσινους όσο και με τη γαλανόλευκη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News