Παναθηναϊκός: Παίρνει... μέτρα για Τσέριν!

Άνταμ Τσέριν: «Δεν έχω δει το ντοκιμαντέρ για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ»

Ο Παναθηναϊκός προσέχει για να έχει γενικότερα σαν τακτική τα τελευταία χρόνια κι αυτό αναμένεται να κάνει με τον Άνταμ Τσέριν.

Ο Άνταμ Τσέριν αποτελεί φλέβα χρυσού για τους πράσινους, οι οποίοι απέκτησαν πριν δύο χρόνια τον παίκτη από τη Νυρεμβέργη για το ποσό των 450 χιλ. ευρώ με τον περισσότερο κόσμο να μην ήξερε τι μεταγραφή έκανε η ομάδα.

Στην πορεία ο Σλοβένος χαφ εξελίχθηκε σε κάτι εξαιρετικό κι ανέβασε τις ποδοσφαιρικές μετοχές του στα ύψη, ενώ παράλληλα πήρε τη φανέλα βασικού στο σπίτι του, καθώς ήταν μέσα στους καλύτερους παίκτες του ρόστερ.

Μάλιστα ο Τσέριν είναι διεθνής με την εθνική του ομάδα και το ακόμα πιο σημαντικό είναι πως παίζει βασικός σε μια χώρα που έχει κλείσει εισιτήριο για το Euro 2024 το ερχόμενο καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα το συμβόλαιο του παίκτη με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, όμως οι πράσινοι δε θα περιμένουν έως τότε για να μπουν σε συζητήσεις αναπροσαρμογής κι επέκτασης συμβολαίου με τον Σλοβένο.

Στόχος του Τριφυλλιού είναι να… δέσει στο Κορωπί τον ποδοσφαιριστή προσφέροντάς του ένα συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και μακράς διάρκειας.

Έτσι, λοιπόν, αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα να έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη και να τακτοποιηθεί όπως πρέπει το όλο θέμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News