Παναθηναϊκός: Οι... άπειρες επιλογές για ενδεκάδα και το νέο δίδυμο

Τερίμ: «Ενα από τα πράγματα που είπα στους παίκτες...» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Μετά το πέρας των διεθνών αναμετρήσεων, ο Φατίχ Τερίμ περιμένει στο Κορωπί τους διεθνείς ποδοσφαιριστές προκειμένου να ξεκινήσουν προετοιμασία για τα επερχόμενα ντέρμπι!

Μετά την ολοκλήρωση των διεθνών αναμετρήσεων, το Κορωπί γεμίζει ξανά, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επιστρέφουν σταδιακά προκειμένου να ενσωματωθούν στις υποχρεώσεις της ομάδας ενόψει και των κρίσιμων αναμετρήσεων για τα playoffs της Stoiximan Super League αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο την Κυριακή (31/3, 18:00).

Η αρχή έγινε την Τρίτη (26/3), αφού ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς επέστρεψε από την εθνική Σερβίας και ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας. Χθς επέστρεψαν οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Λοντίγκιν Ακαϊντίν και απομένει μόνο η επιστροφή των Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς.

Από εκεί και πέρα ο Τιν Γέντβαϊ μετά από πέντε εβδομάδες έχει επανέλθει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και υπολογίζεται από τον Φατίχ Τερίμ για την αρχική ενδεκάδα του κυριακάτικου ντέρμπι. Μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο θα έχουμ εξανά νέο δίσυμο στα στόπερ με τον Αράο να είναι αυτός που θα πάρει θέση δίπλα στον Κροάτη.

Την ίδια στιγμή, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αναμένεται να αποφασίσει για την αρχική ενδεκάδα που θα παρατάξει στη δεύτερη αναμέτρηση των playoffs η οποία είναι κομβικής σημασίας ενόψει της συνέχειας, αφού πέραν της διετούς εντός έδρας «κατάρας» που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να προσπεράσουν και στη βαθμολογία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News