Παναθηναϊκός: Όχι πάλι τελευταία στιγμή...

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Θα το κάνει και πάλι ο Γερεμέγεφ; (vid)

Στο ποδόσφαιρο η δικαιοσύνη είναι συζητήσιμη έννοια: δίκαιο καμιά φορά είναι και να εκμεταλλεύεσαι τη σκληρή μοίρα του αντιπάλου, ποντάροντας στην πιθανότητα αυτοκαταστροφής του.

Το έκανε μαζί σου ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο, η Κηφισιά και η Λαμία στο πρωτάθλημα όπου πήραν αποτελέσματα απέναντι σε μια ομάδα …υπνωτισμένη.

Ο Παναθηναϊκός ταρακουνήθηκε γερά πριν τα πλέι-οφ και αναρωτιόμασταν ποια θα ήταν η εικόνα του στο Φάληρο. Η αντίδρασή στο Καραϊσκάκη ήταν αποτελεσματική και θεαματική.

Η κατοχή μπάλας που έκανε η ομάδα ήταν εξαιρετική, ο γηπεδούχος φάνηκε αιχμάλωτος κι εντελώς ακίνδυνος.

Θεαματική αλλαγή εικόνες μέσα σε μερικές μέρες για τους πράσινους. Όλα μετράνε στο ποδόσφαιρο κι όλα έχουν σημασία, αλλά πάνω από όλα βαραίνουν η νοοτροπία, η πίστη, η ξεροκεφαλιά που σε γεμίζει με τη δύναμη που απαιτείται να μην τα παρατάς ποτέ.

Τα είδαμε όλα αυτά στον Πειραιά όταν ο αντίπαλος προηγήθηκε με τον Ποντένσε αλλά όχι σε πιο εύκολα παιχνίδια όπως με την Λαμία και την Κηφισιά.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ ζυγώνει και προφανώς κανείς δεν θέλει να δει πάλι τα θρίλερ που προηγήθηκαν.

Στο πρωτάθλημα τους ισοφάρισες στο τελευταίο δευτερόλεπτο με τον Γερεμέγιεφ, στο Κύπελλο έσωσες την παρτίδα πάλι στην τελευταία φάση με την γκολάρα του Λημνιού.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News