Παναθηναϊκός: Πολλά ή λίγα τα 20 εκατ. ευρώ για Ιωαννίδη;

Ιωαννίδης: Ξεκάθαρος στις δηλώσεις του για το «πρωταθλητής χειμώνα»

Οι Πορτογάλοι κοστολογούν τον Φώτη Ιωαννίδη 20.000.000 ευρώ!

Σε μερικούς τα λεφτά φαίνονται λίγα, σε άλλους πολλά, η αλήθεια είναι πως ο νεαρός είναι επιθετικός που δεν έχουν συνηθίσει να αντιμετωπίζουν οι ελληνικές άμυνες που έχουν δεινοπαθήσει μαζί του.

Δυνατός, γρήγορος και ανθεκτικός στο τζαρτζάρισμα, συνδυασμός προσόντων που του επιτρέπουν να παίζει με το κορμί του πολύ και να κερδίζει προσωπικές μονομαχίες από τους αμυντικούς.

Μπορεί επίσης να ψάχνει την πάσα στο χώρο, να κερδίζει μάχες σε αέρα/έδαφος. Έχει την σπάνια ικανότητα να παίρνει διεκδικούμενες μπάλες και να συνεχίζει με ορμή την επίθεσή του.

Επιλέγει να κινείται στα άκρα των στόπερ, να τους βάζει στον ώμο του και να φεύγει μπροστά τους, εκμεταλλεύεται με αυτόν τον τρόπο τη δύναμη και την ταχύτητα στα πρώτα μέτρα που διαθέτει.

Δεν μπορείς να τον κάνεις καλά εύκολα, ώρες -ώρες μας μοιάζει σαν πολίστας που ρίχνει τους αντιπάλους του στο νερό και ελίσσεται ανάμεσά τους.

Δεν κόβεται εύκολα κι οδηγεί τους μπακ να τον ανατρέψουν για να τον σταματήσουν. Όλα αυτά ακριβοπληρώνονται…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News