Παναθηναϊκός: Αλαφούζος, Μπέος, Καρυπίδης στη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου
Την Πέμπτη (28/3) στις 12:00 θα λάβει χώρα η σύσκεψη στην οποία θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν όλα τα διαδικαστικά που αφορούν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, παρουσία του Αχιλλέα Μπέου, του Θεόδωρου Καρυπίδη και του Γιάννη Αλαφούζου.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:
«Σύσκεψη για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (18 Μαΐου, Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου) θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στις 12μ.μ. στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων.
Θα παραστούν, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ο Διευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές και ο υποδιευθυντής κ. Θανάσης Κουλούρης, από τις φιναλίστ ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος και ο Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και από τον Άρη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπιλίρης.
Τι αναφέρει το άρθρο 14 της προκήρυξης για την έδρα του τελικού:
⦁ Αν προκριθούν ομάδες των Αθηνών ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α.
⦁ Αν προκριθούν ομάδες της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.
⦁ Αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης ο τελικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.
⦁ Απαραίτητη προϋπόθεση τα γήπεδα να πληρούν τις προδιαγραφές για την διεξαγωγή του τελικού αγώνα.»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Πώς έγινε η επιλογή Ζέκα για αντι-Τζαβέλλα - Ο ρόλος του Αλαφούζου»
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το στάτους του Κρις Σίλβα - Πόσο είναι το buy out
- Μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού σήκωσε πρωτάθλημα με τον Μέσι!
- Νικολά Πεπέ: «Κράζει» τον Λαφόν για την επιλογή της Ακτής Ελεφαντοστού
- Η απόφαση του Παναθηναϊκού για να αποφύγει τα μπλόκα ενόψει ΑΕΛ