Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Άνοιγμα» πρώην του ΠΑΟΚ στο Τριφύλλι (vids)

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Άνοιγμα» πρώην του ΠΑΟΚ στο Τριφύλλι (vids)

Ο Καλίντ Νάρεϊ ψάχνεται να αλλάξει περιβάλλον γιατί δεν απολαμβάνει τη ζωή στη Σαουδική Αραβία και εμφανίζεται θετικός να επιστρέψει στην Ελλάδα για κάποια ομάδα του Big 4.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο ατζέντης του 29χρονου δεξιού εξτρέμ – επιθετικού από το Τόγκο έχει προτείνει τον Καλίντ Νάρεϊ σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Ο Νάρεϊ είχε μια σχετικά καλή παρουσία στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ με 8 γκολ και 11 ασίστ σε 41 εμφανίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στην Αλ-Καλίτζ ο πρώην παίκτης του «Δικεφάλου» έχει σημειώσει 5 γκολ και 1 ασίστ σε 19 συμμετοχές, ωστόσο, δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από το νέο του περιβάλλον και δεν θα αργήσει, από ότι φαίνεται, η επιστροφή του στην Ευρώπη.

Η χρηματική του αξία ανέρχεται στα 2,7 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κενή θέση για τον Νάρεϊ στο ρόστερ, μιας και υπάρχουν τρεις επιθετικοί, ο Μαντσίνι ενώ εκκρεμεί και το θέμα του Παλάσιος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News